Relocare in Romania!

Relocare in Romania Relocation Romania Brochure

Mutarea intr-o locatie noua sau tara este un pas important si poate fi o experienta grea chiar si pentru cei mai incercati indivizi, mai ales atunci cand formalitatile si procedurile sunt unice si complexe.

Cu toate acestea, mutarea in Romania poate fi o experienta interesanta si satisfacatoare care sa va bucure. Este ca nici o alta tara in Europa , din cauza istoriei sale bogate, obiceiurilor, traditiilor, politicii, sistemelor judiciare si administrative si demografiei sale. Avand pe cineva pentru a va ghida si care are grija de toate elementele necunoscute aveti posibilitatea de a elimina tot stresul, permitandu-va concentrarea pe obiectivul principal al sederii dvs. aici, si nu probleme precum permisele de sedere, gasirea unui apartament, sau chiar obtinerea de internet pentru acasa.

La Relocare in Romania, concentram pe furnizarea fiecarui element de care ati putea avea nevoie, de la preluare de la aeroport si cursuri de limbi straine la montarea bucatariei, precum si integrarea in comunitatea noastra. Avem parteneri specialisti care se ocupa de exemplu, de cererile de viza, de clasele de limba romana, de curatarea apartamentelor sau birourilor, de transfer aeroport, sau avocatii care infiinteaza societati comerciale. Toti partenerii nostri sunt incercati si testati de mai multe ori cu realizari ce dovedesc capacitatea si fiabilitatea lor. Rolul nostru este de a stange toate acestea si sa gestionam acest proces pentru tine. Veti avea un partener de relocare dedicat, care va conduce mutarea pentru tine.

Directorul, Damian Galvin a spus cu privire la motivele pentru stabilirea de servicii "Eu insumi am trecut prin lupta mutarii aici, a infiintarii unei afaceri de succes si a recrutarii de personal de calitatesi inteleg prea bine ce este necesar pentru o tranzitie lina si sprijin de buna calitate". Serviciile de relocare sunt pur si simplu o extensie naturala a serviciilor imobiliare si de mobilier pe care le furnizam deja. Datorita interactiunii cu comunitatea noastra locala, am strans serviciile necesare pentru a oferi servicii complete de relocare pentru Brasov, Bucuresti si Cluj.

Pe scurt, scopul nostru este de a furniza toate serviciile de care ai nevoie pentru a te muta si a trai aici. Situat in Piata Sfatului, noi oferim servicii in: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu si in alte orase din Romania.

Suntem mandri de a respecta codul etic al ARAI si le recunoastem ca principii directoare.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii sau sfaturi.